sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Häitä ja kortteja

Eilen tanssittiin häitä jalat kipeiksi. Eikä juhlittukaan sen kummempia kuin kaksoishäitä! Ei sitä ihan joka päivä juhli neljän ystävän häitä yhtaikaa... Morsiamet olivat tietenkin kauniita ja kaikki meni kommelluksitta, ihanat juhlat olivat. Aurinkokin paistoi kauniisti pareille. Pikkuisen piti tietysti itkeä tirauttaakin.

Lahjojen mukaan kerkesin askarrella kortit, niitäkin piti tietysti olla kaksin kappalein. Väreinä häissä oli kulta ja violetti, niitä yritin tuoda kortteihinkin. Luulen saaneeni niistä jotensakin parien näköiset.

Löysin maaliskuiselta Tallinnan reissulta lankojen lisäksi myös skräppäystarvikkeita, muun muassa aivan ihania papereita jotka väreiltään sopivat kortteihin paremmin kuin hyvin. Mutta mikähän siinä on, että kun on valmiita ihania juttuja käytettävänä, niin inspiraatio ei meinaa sitten millään tulla ja valmis työ on jotenkin steriilin näköinen. Kun taas kaivaa materiaalit kaikenlaisesta sekalaisesta sälästä ja "roskapapereista" niin ideoita riittää ja lopputulos on usein hienompi. Näihin nyt olin kuitenkin loppujen lopuksi ihan tyytyväinen.Ps. Ihana kun Bloggeri taas toimii. Pari päivää ilman ja jo meinasi vieroitusoireita tulla. Huolestuttavaa...

1 kommentti: