lauantai 12. maaliskuuta 2011

ShoppingTeimme viikolla pikareissun Tallinnaan. Matkan päätarkoitus oli käydä Karnaluksissa, minne pääsin ensimmäistä kertaa. Mukana oli onneksi kokenut kävijä, muuten en varmaan olisi perille löytänytkään... Ihan ei siihen tavarapaljouteen ollut osannut varautua, hyllyjä penkoessa saisi kulumaan tuntitolkulla aikaa. Kaikenlaista ihanaa tarttuikin mukaan, kuten ensimmäisissä kuvissa esitellyt langat. Niitä olen nyt pari päivää hyplännyt ja miettinyt mitä ihanaa raaskisin niistä tehdä kesäksi. Lankojen lisäksi kassiin hyppäsi läjä Hello Kitty ja muita ompelumerkkejä, puikkoja, virkkuukoukkuja, nauhoja, askartelupapereita sun muuta mitä ei tässä voi vielä julkaista. Pitsi- ja pellavaosastoille emme ehtineetkään.


Muistiin seuraavaa käyntiä varten: enemmän rahaa mukaan ;) Pehmoiset merinot jäivät kassalle, sillä vain käteinen kelpasi. Lisäksi: enemmän aikaa. Paluumatkalla saimme pistää juoksuksi, muutaman tunnin maissaolo ei riittänyt mihinkään. Suunnitelmissa oli istua rauhassa lohikeiton ääressä ennen laivaan paluuta mutta se saa nyt odottaa seuraavaa kertaa. Myöhemmin keväällä täytyy tehdä uusintareissu rauhallisemmissa merkeissä.

5 kommenttia:

 1. Minulla on tässä pöydällä edessäni pieni, paksu kirjanen kutomisesta/neulomisesta, jonka kansi sopii juuri lankojesi sävyyn. Ihmettelen vain, mitä minä osaan sanoa lajista, josta pitäisin, vaan en hallitse...

  VastaaPoista
 2. Kiitos piipahduksesta! Hmm, sehän on jo hyvä lähtökohta arvostelulle, että aihe kiinnostaa. Ja värimaailma on siis ainakin kohdillaan ;) Jään odottelemaan tekstiäsi!

  VastaaPoista
 3. Ihanat langat, ja varsin söpösiä Hello Kittyjä... :)
  Mahtaakohan joku päätyä vaikka Kittylle esim. keväiseen sadetakkiin??? ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Ninnu!
  Sini: eikös ookin söpöläisiä? Saa nähdä raaskinko käyttääkään... ;)

  VastaaPoista