perjantai 25. maaliskuuta 2011

Gorgeous

Sain tämän tunnustuksen Siniltä, kiitos kaunis! Blogissani kuulemma on herkkä tunnelma ja superihania villakoiria (niin onkin ;). Tunnustukseen liittyy kysymyksiäkin...

Milloin aloitit blogisi?
Ensimmäinen postaus on päivätty 21.3.2010, eli aikalailla tarkalleen vuosi sitten. Vuosi onkin hurahtanut hurjan nopeasti!
Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Blogi alkoi koirablogina mutta laajeni nopeasti käsityöblogiksi. Kirjoitan silti myös kaikenlaisesta elämääni liittyvästä minkä kuvittelen kiinnostavan muitakin. Kuvat ovat myös olennainen osa blogia.
Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Kaikki blogit ovat erilaisia ja eiköhän se liity ihmiseen näppäimistön takana. Pyrin pitämään blogia elävänä ja päivittämään kohtalaisen tiheään sekä kirjoittamaan lyhyesti ja ytimekkäästi. Blogikoirat vilahtelevat teksteissä säännöllisesti.
Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Ihan alkujaan halusin toimivamman päiväkirjan Stellan kotisivuille, ja siitä se ajatus sitten lähti.
Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Tällä hetkellä olen melko tyytyväinen blogini ilmeeseen. Kuvat voisivat tietysti olla laadukkaampia ja jonkin sortin kuvankäsittelyohjelmaa voisin opetella käyttämään.

Tunnustus on kiertänyt jo monissa seuraamissani blogeissa, mutta laitan tämän eteenpäin vaikkapa Päivikille, Hannalle sekä heikulle.

3 kommenttia:

  1. oi ja voi kiitos hirmuisesti! tämäpäs on yllätys ja kunnia. :) minusta ainakin blogin kuvat on hyvinki laadukkaita. gimp on ilmainen kuvankäsittelyohjelma, jos jotakin tahdot lähtä kokeilemaan. :)

    VastaaPoista
  2. Onnea tunnustuksesta! Olet sen ansainnut. Blogissasi on aina kiva vierailla. Olen samaa mieltä Heikun kanssa, että kuvat blogissa ovat hyviä.

    VastaaPoista
  3. Oi, kiitos! Tulin juuri neuleretriitistä ja olen väsynyt, mutta oli kivaa saada täällä kotiin tullessa tämmöinen piristys!

    VastaaPoista