tiistai 31. toukokuuta 2011

Toukokuun SNY-paketti

Ja niin loppui keväinen SNY-kierros... Tällaisen salaperäisen pikkulaatikon sain käsiini tänään postissa käydessäni. Paketista, kuten muistakin kevään aikana vastaanottamistani SNY-yllätyksistä oli vastuussa inno. Ja katsokaapas, mitä ihanaa kevään viimeisestä paketista löytyikään...

Ei yksi, ei kaksi, vaan kolme kerää/vyyhtiä lankaa. Kaksi vihreänsävyistä lankaa on luomupuuvillaa/bambua ja kolmas turkoosi villan ja silkin sekoitetta. Ihanan pehmoinen lanka ja aivan täydellinen väri. (minullahan siis ei turkoosia ole missään, kuten liinastakin näkyy...) Lisäksi vielä Irish Whiskey-maustettua teetä, mielenkiintoinen yhdistelmä jota täytyy illalla kokeilla. Inno kirjoitti halunneensa laittaa matkaan lankoja joita ei joka kaupasta löydy, kiitos siitä, hienoa päästä kokeilemaan erilaisia lankoja. Kiitos muutenkin todella mukavasta vaihdosta, olet keksinyt mieluisia yllätyksiä pitkin kevättä ja osunut värienkin kanssa nappiin. Rentouttavaa ja lämmintä kesää sinulle, nyt jo paljastunut salainen ystävä!

Itse lähettelin kevään ajan paketteja Elisalle, hänen blogiinsa pääset täältä.

1 kommentti:

  1. Hei! Hienoa että miellytti, oli kiva lähetellä sinulle paketteja. Jostakin syystä tulit heti mieleen tuosta turkoosista langasta, intuitio osuu siis joskus oikeaan!

    VastaaPoista