sunnuntai 7. elokuuta 2011

Vielä on kesää jäljellä


On ehkä aika katkaista blogihiljaisuus, viime viikko on kulunut tiiviisti mökillä aina töiden päätteeksi. On putsattu mustikoita, trimmattu koirien sijaan pensaita, saunottu, herkuteltu, kaadettu puita, hoidettu turvonnutta polvea (ei omaa), pelattu korttia, käyty kirppiksellä jne. Ihan on kuin olisi lomalla ollut, vaikka töissä onkin kiirusta ollut ihan tarpeeksi.

Vanha karviaismarjapensas jaksoi vielä tehdä marjoja, oksat olivat täynnä. Vilja on ihan yhtäkkiä tuleentunutta pelloilla ja kaislikkokin alkaa vähitellen kellastua. Elokuu on pyörähtänyt käyntiin ihan huomaamatta.

Tytöt ovat nauttineet lomastaan. Ne ovat väsymättä juosseet ja painineet keskenään rannassa. Ihana nähdä miten niistä on tullut niin hyvät kaverit keskenään, Stella ei kenenkään muun kanssa leiki niin kuin Kittyn. Ja jos Stella lähtee rantaan haistelemaan on Kittykin kohta siellä. Kokoerokaan ei enää haittaa leikkimistä vaan molemmat voivat laittaa kaiken peliin.

Käsitöidenkin saralla on jotain uutta ja kaunista valmistunut. Seuraava postaus onkin sitten tämän blogin sadas(!) joten siinä lienee sopivan juhlava aihe...

6 kommenttia:

 1. Kiitos kommentistasi jo aikoja sitten. Olen niin vähän viettänyt aikaa blogeja seuraillen että jää omakin ihan hunningolle.
  Sinulla on kaunis ja mielenkiintoinen blogi. Selasin alaspäin lukien ja tuntui kivalta.

  VastaaPoista
 2. Kauniit kuvat :) Tytöt ovat niin hurjina kuvassa, samanlaista on meidän poikienkin meno ;)

  Hyvää loppukesää teille ja toivottavasti saadaan vielä aurinkoisia & lämpimiä päiviä!

  t. Satu

  VastaaPoista
 3. vauhdikasta villismenoa, yllätysyllätys. :) ihania karviaisia! hoksasin, että empä ole moneen vuoteen syönyt niitä, kun ei anoppilassa kasva. viljapellot on kauniita.

  VastaaPoista
 4. Kiva kun käväisitte kommentoimassa :)
  Pirena, samoin täälläkin, hyvä kun pikaiseltaan on nyt kesällä kerennyt netissä käväisemään.
  Satu, samoin sinulle, nyt jaksavat koirat varmaan paremmin riehuakin, kun kovimmat helteet loppuivat...
  heikku, peltomaisema on tosiaan kaunista, ja karviaiset kyllä hyviä. Viinimarjoista haaveilen kun niitä ei nyt keneltäkään saatu...

  VastaaPoista
 5. Onnea ,onnea Kittylle näyttely-menestyksestä ! :)
  Tuomarinkylä on mun vanha rakas ratsastuspaikka ja oon oollut siellä myös hoitokoiran kanssa vinttikoira-kisoissa.

  Ihana sudenkorentokuva :)

  VastaaPoista
 6. Ihania aprikooseja villakoiria! Niin suloisia.. Onkos nämä kääpiöitä vai keskikokoisia?

  VastaaPoista