lauantai 27. elokuuta 2011

Muumeja ja kisaamista

Tämä päivä hujahti kokonaan agilityn merkeissä kesän viimeisimmistä helteistä nauttien. Stellan kanssa otimme kolme starttia joista ensimmäisestä nollatulos ja sijoitus kolmanneksi! Kyseisellä seuralla on hauska tapa antaa palkinnoksi aina muumimuki, tällä kertaa seikkailu-teemalla. Lisäksi vielä herkkuja ohjaajalle ja koiralle - lakut joutuivatkin jo parempiin suihin... Radat olivat kovin kiemuraiset ja hankalat, tarkkana sai olla koko ajan. Niinpä siis saa olla tyytyväinen tuloksiin. Kuva ei ole kaikkein laadukkain, ilmeestä näkee ettei Stellaa tällä kertaa kiinnostanut poseeraaminen lainkaan vaikka palkintojenjaossa olikin kovin polleaa tyttöä ja selvästi tiedosti tehneensä jotain tärkeää.

Illalla oli vielä Kittyn ensimmäinen jatkokurssin treenikerta. Ryhmässä on vanhoja tuttuja alkeiskurssilta, varsinkin kaksi hurmaavaa poikaa meinasivat viedä Kittyn keskittymiskyvyn. Ja jos on koirat väsytetty niin on emäntäkin. Onneksi saadaan kaikki nukkua vähän pidempään aamulla... ;)

Sukkasadon alkuun olen yrittänyt jo valmistautua. Ohjeita on etsitty ja - kyllä- pari lankakerääkin on ostettu. Sukkatilauksenkin sain juuri sopivasti sadon alkuun. Jos olet miettinyt osallistumista niin ilmoittautumisaikaa on vielä jäljellä, muttei kauan. Pianhan se syyskuu vierähtää käyntiin. Koivuissa alkoi jo olla huolestuttavan paljon keltaisia lehtiä, ovatko ne jotenkin ajoissa tänä vuonna?

6 kommenttia:

 1. Stella on niin kaunis & suloinen. Ihania palkintoja hän toi kotiin :).

  VastaaPoista
 2. Keltaisia koivunlehtiä ja vaahtera pudottaa lehtiään! Sukkasatoon ollaan meilläkin ilmoittauduttu, kivaa tekemistä siis tiedossa. Söpö poseeraus Stellalla,onnea palkinnosta!

  VastaaPoista
 3. Jos ilmat viilenevät, en valita!
  Hienoa Stella-tyttö, emäntä sai muumimukin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihan tositosi paljon ihanasta yllätyksestä jonka tällä viikolla sain! Ihana maatuska, niin mulle sopiva, kun olen tällainen satutäti, käytin sitä jo töissä :). Mulla on ollut tosi hurja viikko töissä ja oli niin kiva saada piristävää postia :)

  VastaaPoista
 5. Stella kiittää, ja emäntä hörppii iltateetään mukistaan tyytyväisenä ;)
  Mari, ole hyvä, kiitos itsellesi! Kiva jos onnistui ilahduttamaan!

  VastaaPoista
 6. Stellalle rapsutuksia ♥
  Kaunis on hän =)

  VastaaPoista