keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Maaliskuun SNY-paketti

Sain lähteä heti töistä tultua postiin pakettia noutamaan. Paketti oli niin lujasti kiinni etten saanut sitä ilman saksia auki joten hätäisen piti malttaa kotiin asti ;) Kaikenlaista kivaa oli Sny minulle kasannutkin. Kaksi kerää Regian valkoista lankaa, violetti rullamittanauha, käsintehtyä valkoista suklaata sekä pieni rasia. Rasiasta paljastui jotain suloista...

Ihanat Sny:n itse tekemät pienet silmukkamerkit! Rasiankin Sny oli itse tuunannut, rasiaa kiertävät pienen linnun varpaanjäljet. Sny toivoi kortissaan ettei valkoinen paketti toisi mukanaan enää lisää lunta mutta niin vain illalla alkoi sataa räntää... Ei se mitään, uusi lumi on vanhan surma, eikös niin!
Kiitos Sny taas mieleisestä paketista, silmukkamerkit varsinkin olivat suloiset ja tulevat tarpeeseen. Lupaan laittaa ne pian koekäyttöön. Aurinkoista ja lämmintä kevättä sinullekin!

Blogin lukijoihin oli vaivihkaa ilmestynyt useampi uusi lukija, tervetuloa, toivottavasti viihdytte! Kiitos myös kommenteistanne, niitä on mukava lukea!

5 kommenttia:

 1. Ihana kuulla että pidit, varsinkin silmukkamerkeistä! Niitä vähän mietin että kehtaanko laittaa mukaan kun kuitenkin vasta aloitteleva tekijä niiden kanssa olen.. Hienoa että pystyin tuomaan iloa päivääsi!

  Terveisin SNY

  VastaaPoista
 2. Pois turha vaatimattomuus, suloisia ovat ja huolella tehtyjä :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo pieni tipuboxi. :)

  Ja Kittykin on jo vuoden, nopeesti menee aika. Niin nätti pikkulikka sinulla. :)

  VastaaPoista
 4. Aivan upeat silmukkamerkit oot saanut *kade* :)

  VastaaPoista
 5. Agatha: kiitos, eikös ookin ihanat pienet!
  Sini: niin on, hurjaa miten aika lentää, ei oo Kitty enää mikään vauva tosiaan... Nyyh.

  VastaaPoista