maanantai 14. helmikuuta 2011

SNY-postia

Ensimmäinen SNY-paketti saapui tänään! Ovikello herätti minut yövuoron jälkeisiltä unilta, ja siellähän oli postimies kädet täynnä postia. Kummasti piristyin. Kuori oli täynnä iloisia tarroja, postimerkkejä nuo taitavat ollakin. Ei kun äkkiä paketti auki. Ja mitä sieltä löytyikään...

Ihanan pehmoista Regian lankaa, kaunista pitsiä ja silkkinauhaa, suklaata sekä pikkulevynä että konvehteina pikku pussukassa, ystävänkahvia vaniljan ja nugaan makuisena, pieni kynttilä, hello kitty -nenäliinoja sekä muumikortti ja -tikkari. Tytöt yrittivät kovasti "auttaa" paketin avaamisessa ja kuvan otossa, Kitty rakastui silkkinauhaan ja yritti varastaa sitä joka käänteessä... Regia on minulle ihan uusi tuttavuus, täytyykin miettiä mihin sitä raaskisin käyttää. Lanka on ihanan pehmoista ja lempeän väristä.
Kiitos sinulle, SNY, ihanasta paketista! Se todellakin piristi päivääni!

Hiirenkorvatkin valitsivat keittiön pöydällä juuri oikean päivän puhjetakseen. Ulkona on aivan mahtava auringonpaiste ja niin keväiseltä tuntuu, kunhan ei katso lämpömittaria. Nämä lähtee nyt pakkasta uhmaten lenkille ja sen jälkeen keitän herkkukahvit. Myöhemmin laitan vielä herneitä multaan itämään. Helmikuu on jo puolessa välin, joten kevät on kovaa vauhtia matkalla!

3 kommenttia:

 1. Ompas vinkeitä postimerkkejä ja ihana on paketin sisältökin. :)

  VastaaPoista
 2. Kivan paketin olet saanut! :) Ja mitä ihmettä nuo vihreät kevään merkit ovat, olen jo unohtanut... nimimerkillä, kolmet housut päällekkäin koiran kanssa lenkkeillen... Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 3. Hyvä että tykkäsit! Kannattaa kurkata Ravelrystä vinkkejä langan käyttöön jos kaipaat inspiraatiota.

  Postimerkeistä innostui sekä postin täti että vieressä kurkkiva rouva. Saatiin hieno keskustelu aikaiseksi pakettien lähettämisestä merkeillä.

  Jatkoa seuraa!

  terveisin SNY

  VastaaPoista