lauantai 12. helmikuuta 2011

Aurinkoa

Mahtava helmikuinen päivä, aurinko paistaa ja lämmittääkin jo ihanasti! Kylmä on, mutta niinhän hiihtolomaviikon lähestyessä kuuluukin. Harmi, kun itse ei lomailemaan pääse, talviloma on jo pidetty. Kesää odotellessa siis...
Puikot ovat suihkineet ja jotain valmistakin on tullut, kuvia sitten myöhemmin. Ideoitakin on päässä hautumassa, katsotaan tuleeko sutta vai sekundaa.


Nämä kuvat lenkiltä kertovat mielestäni jotain oleellista tyttöjen luonne-eroista. Kitty viuhtoo menemään ja riehaantuu risuistakin. Maailma on ihana ja lumi on ihanaa ja ohikulkijat on ihania ja pakkanen on ihanaa. Stella kulkee arvokkaana perässä ja ilme kertoo: olisi nyt kunnolla, aina sitä saa hävetä...
Mukavaa viikonloppua teille kaikille, käykää nauttimassa auringosta ja hohtavista helmihangista!

2 kommenttia:

 1. Koirat ovat parhautta! Myö käytiin äsken kävelemässä meijän koiran kanssa kuutamossa. Pakkanen narskui ja kun osattiin kävellä lenkki oikeaan suuntaan, ei tuulikaan tuntunut pahalta.

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Kitty on ihan kuin iskänsä ;) Yanic on ikuinen kakara ja ihan kauhee "tikkupoika" ;) Vetää välillä perässään kauheita risuja, ihan niin kuin Kittykin tuossa kuvassa. Aina kävelyllä tarttis olla jotain tikkua kantamassa ja jollein irtotikkua löydy niin sellainen pitää hankkia jostain pensaasta tai puusta ;)

  Hyvää ystävänpäivää ja rapsutukset tytöille :)

  Satu & Yanic

  VastaaPoista