tiistai 2. lokakuuta 2012

Lokakuu tervetuloa


Lokakuu pyörähti ihan varkain käyntiin. Ainakin sen alku vaikuttaa yhtä leudolta kuin syyskuunkin päivät, toivottavasti sama jatkuu vielä... Oman omenapuuni sato oli melkoisen vaatimaton vielä, mutta onneksi sain lahjoituksena riittävästi pariin piirakkaan. Syksyisin täytyy tankata omenista energiaa. Piirakan resepti oli ihan perus, mutta miten maistuikin hyvältä. Liina on kirppislöytö, kolme samanlaista lähes käyttämätöntä itse kudottua ja kirjottua liinaa. Käytän näitä vanhoja mielelläni keittiössä, mikään nykypellava ei tunnu samalta eikä kuivaa yhtä hyvin.


Tein sitten muitakin löytöjä. Vanha iso tarjoilulautanen jota samaa sarjaa löytyi jo aiemmin pari pientä kakkulautasta. Reunan kukkakuvioissa on jotain viehättävän herkkää ja vanhanaikaista. Mukaan oli pakko ottaa myös kielokuvioinen ohut lasikannu, uusi mutta kovin kaunis. Seuraavana ostoslistalla taitaa olla uusi lasivitriini, lasitavaraa kertyy ihan huolestuttavaa tahtia...


2 kommenttia:

  1. Ihanan vanhanaikesen tunnelmallinen kuva omppupiirakasta ,merkatuista pyyhkeistä ja omenista-ihan on kuin valmis postikortti !

    Kirppislöytösi on myös kauniita,erityisesti tykkään lasikannusta,se olisi varmasti hieno myös kukkamaljakkona.

    VastaaPoista
  2. kaunis lautanen!
    Kauniit astiat haluaisi saada esille, joskus täytyy "tehdä tilaa" :)

    VastaaPoista