lauantai 13. lokakuuta 2012

Eläimellistä menoa


Menneen eläintenviikon kunniaksi teillekin meidän eläimellistä menoa viime päiviltä. Aluksi pikku-hönöt tukka pystyssä lähirannassa ihan todisteeksi että on niitä kuulaita ja kauniitakin päiviä ollut tässä kuussa...
Ompelukonetta käytin pitkästä aikaa sen verran, että tytöt saivat autoon uuden häkinpäällyksen. Vanha versio oli peitto heitettynä yli, on tämä sentään vähän asiallisempi. Ja hei, osasin applikoidakin, jälki ei ehkä tosin kestä lähempää tarkastelua. Siksi vain yksi kuva ;)


Viime viikolla saatiin Kittyn kanssa viimeinen luva-nolla kasaan ja noustiin agilityn kakkosluokkaan! Tänään startattiin sitten kakkosten radalla ekaa kertaa, tuloksena agiradalta vitonen ja hyppyradalta luva-nolla! Sijoitukset 2. ja 1. Kitty kuuntelee nykyään radalla paljon paremmin ja ollaan enemmän "samassa rytmissä", se näkyy heti suorituksessa. Kuvassa kolmen startin satoa, lisäksi voitte kuvitella pari kisalahjakorttia, lakupussin jonka emäntä jo söi sekä revityslelun, jota Kitty ei halunnut luovuttaa kuvaan...Tuloksista riippumatta pääasia kuitenkin on, että Kittyllä on todella hauskaa radalla, se nauttii kun pääsee menemään niin lujaa kuin tassuista pääsee. Hauskanpitoa, vauhtia ja vaarallisia tilanteita yhdessä koiran kanssa, sitä agility parhaimmillaan on.


3 kommenttia:

 1. Voi että sun villakoirat on suloisia,kaunis kuva muutenkin ! :)

  Aplikoitu peitto on hieno-kivat nuo puudeli-silhuetit !

  VastaaPoista
 2. onnea menestyksestä radoilla, kivat palkinnot!
  ompelukin on sujunut, kannattaisiko jatkaa sillä saralla?

  VastaaPoista
 3. Joo, höpöhöpö siitä jäljestä, se oli oikein mallikasta! ;)
  Onnea vielä hienosta agimenestyksestä!

  VastaaPoista