maanantai 22. lokakuuta 2012

Sukathan ne


Malli: Firestarter
Lanka: Maija 100g
Puikot: 3mm
Koko: 38-39


Kuvanlaatu ei nyt tänään päätä huimaa mutta ehkä näistä näkee, että sukat ne on. Syksyn ekat. Lilat. Väri ihme kyllä toistuu ihan oikein. Mallista tykkään, se on yksinkertainen ja nätti. Neuloin nämä opetellakseni uutta tekniikkaa, tällä tekniikalla en ollut ennen tehnyt kärkialoitusta, samoin kantapään tekotapa oli uusi. Kantapään eroavat ja taas yhdistyvät palmikot on kiva yksityiskohta, ja ihanaa kun ei tarvitse poimia silmukoita missään vaiheessa. Kantapää itsessään on omaan jalkaan kylläkin liian väljä, muualta sukat istuvat hyvin.
Maijaa en ollut ennen neulonut, siinä oli mukava tuntuma, pehmeys ja pieni kiilto. Kaksi kerää meni sukkiin grammalleen, varsi olisi saanut olla hiukan pidempi mutten saanut lankaa venytettyä yhtään pidemmälle. Värissä on kiva sävy, mutta kuten kuvista näkyy raidoittuminen häiritsee vähän, onneksi värit eivät lätäköidy. Kuvio erottuu kirjavasta langasta kivasti tosin. Itselle nämä neuloin, mutta katsotaan mihin päätyvät, kantapään takia ehkä olisivat paremmat vähän isommassa jalassa.


5 kommenttia:

 1. Kauniit sukat! Tuo pätkävärjätty Maija näyttää käyttäytyneen tosiaan nätisti tuossa mallissa. Minun neulomissa sukissa se lätäköityi kammottavasti. :D

  VastaaPoista
 2. tiedän kyllä mistä isoja jalkoja löytyy... kauniit!

  VastaaPoista
 3. Ihanat sukat! Violetti on tosi nätti väri sukissakin. :)

  VastaaPoista
 4. Tulin vastavierailulle ja vau, miten upeat sukat täältä löytyikään.

  VastaaPoista
 5. Kauniit sukat. Firestarter on yksi miun haaveista ja taas rupesi tekemään mieli neuloa ne.

  VastaaPoista