keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Pikaisesti juhliin

Malli: Mine For Life -bolero
Lanka: Rowan Damask
Puikot: 3,5 ja 5

Kuvittelin viime hetkeen selviäväni viime viikonlopun häissä hihattomassa mekossani, kunnes kunnon kevätflunssa iski. Onneksi sopiva lanka oli valmiina ja nopea hihatinmalli katsottuna. Nätti siitä tuli. Hihat olisivat voineet olla hiukan pidemmät, mutta nuukailin kun en ollut varma langan riittävyydestä. Olisi riittänyt. Puoli kerää jäi jäljelle. Jos joku siis keksii mihin 25g Rowania voisi käyttää tai jos joltakulta uupuu juuri sen verran niin täältä löytyy...

Kuvasta ei taida juuri nähdä muuta kuin että vaaleanpunainen se on. Kameran kanssa on se huono puoli, että aina on itse kameran "väärällä" puolella. Tämä oli siis ainoa (julkaisukelpoinen) kuva jossa neule näkyy edes jotenkin.

Malli eteni mukavan nopeasti ja mallikerta jäi heti mieleen. Sopivaa neulottavaa telkkarin edessä siis. Tallinnasta löytynyt lanka neuloutui ihanasti ja neule tuntui mukavalta päällä. Ainoa iso miinus oli solmut. Ensimmäisessä kerässä ei mitään, mutta toiseen kerään laskin kuusi solmua, mikä on mielestäni aika paljon 100metrin matkalle. Ehkä minulle osui vain jokin maanantaikappale. Muuten oikeinkin kaunis lanka.

7 kommenttia:

  1. Aivan ihastuttava ja mekkosi myös!

    Minulla on yksi kotelomekko, jossa on tuota kaunista pinkkiä ja sitten jotain muuta valkoisella pohjalla, se on melkein puhkikäytetty. Serkkuni kauhisteli kun aina joko pikkumustassa tai siinä;-) Olen asustanut samoin kuin sinä jollain pinkillä yläosaa lämmittävällä. Nyt ostin siihen vanhaan mekkoon vielä ne roosat korkkarit, jotka esittelin blogissani jokin aika sitten.

    Minä tosin en osaa itse tehdä, kuten sinä. Kuka on mekon valmistaja?

    Olethan osallistunut arvontaani?

    VastaaPoista
  2. Oletpas ollut nättinä! :)
    Ihana mekko ja kaunis "pikabolero". Hyvin sopii yhteen...
    Ja mustakin kuulostaa hurjalta tuo 6 solmua kerässä, huh huh! Onneksi ei sentään mennyt raidat tms. vääristä kohdista poikki, yksivärisen ihanuutta. ;)

    Ja täältä paksukaiskylästä toivotellaan vielä pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  3. Leena: kun hyvän ja mieluisan löytää niin kyllähän sitä sitten käyttää vähän enemmänkin. Eikä suurin osa kyllä muista että tuolla oli sama mekko viime juhlissakin... Aleksi 13 löysin mekon.
    Ja kiitos kun muistutit, arvontasi oli mennyt ihan ohi, ihania kirjoja on sinulla palkintoina :)
    Sini: kiitos! Onneksi alkaa olla tauti voiton puolella, toista viikkoa sitä kesti. Tänään eka päivä töissä. Terveisiä sille paksukaiselle :)

    VastaaPoista
  4. Ihana bolero ja leninki!
    Kaunis kuva.
    Ihanaa lempeää kevättä ja kohtahan se kesäkin virallisesti jo alkaa, kaunista kesää!

    VastaaPoista
  5. Kiitos, kun olit salainen ystäväni! Viimeinenkin paketti on aivan ihana. Hyvää kesää sinulle ja perheellesi.
    Elisa

    VastaaPoista
  6. Epa, seijastiina, kiitos! Ihanaa kesää teillekin!
    Elisa, oli kiva vaihto, kiitos itsellesi, mukavaa että pidit paketeista :) Aurinkoista ja rentouttavaa kesää sinulle!

    VastaaPoista