sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Cafe au lait

Malli: Larch (Ravelryssa)
Lanka: Noro Silk Garden Sock Yarn
Puikot: 4mm pyörö-Addit

Viimein kerkisin kuvaamaan, kiireinen viikko taaskin takana... Huivi hyppäsi puikoille ja valmistui muutamassa päivässä, malli oli sujuva ja helppo neuloa. Itse huivi tuntuu suloiselta kaulassa, yhdestä kerästä tuli pingotettuna juuri sopiva keväthuivi kaulaan kierrettäväksi. Ja väritys... No, ei voisi enempää minun värinen olla. Pidän kovasti myös langan pitkistä värinvaihdoista. Huonoa neuloutuvuudessa oli se, että lanka kiertyi kovin herkästi. Pari kertaa mietin langan katkaisemista sen käydessä kovin ohueksi ja sitten taas paksuksi, epätasaisuus ei valmiissa huivissa onneksi haittaa. Kaunis ja keveä on. Kiitos Sny:lle langasta joka olikin ihan taas uusi tuttavuus!

Lauantai kului tiiviisti Tampereen kv-näyttelyssä Kittyn kanssa. Tyttö esiintyi vieläpä paremmin kuin edellisellä kerralla. Tuloksena pn-2 ja vara-sert. Kiitos Mirjamille trimmauksesta ja avusta!

4 kommenttia:

 1. Ihanan värinen ja mallinen huivi. Jotkin työt valmistuvat ihan hujauksessa kun on inspiraatio yllä. Mukavaa maanantaita ja alkavaa viikkoa sinulle! :)

  VastaaPoista
 2. Voi kun tuli kaunis huivi!

  Tuo epätasaisuus kuuluu Noron ominaisuuksiin, se on yksi syy siihen että lanka näyttää eläväisemmältä eri pintoina. Kovin inspiroivia nuo japanilaisten värimaailmat, todella usein tekisi mieli noita kyllä ostaa!

  Inspiraationtäyteistä viikkoa!
  SNY

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis huivi! Ihanat väritkin :)

  VastaaPoista
 4. Kylläpä oletkin neulonut kauniin huivin Norosta =o)

  VastaaPoista