perjantai 27. tammikuuta 2012

Testing

Malli: Kirjoneulesukat
Lanka: Seitsemän Veljestä
Puikot: 3,5
Koko: 39

Kirjoneule on minulle ihan uusi aluevaltaus (jos ei lasketa pientä harjoitelmaa koulun käsityötunnilla 15 vuotta sitten, se työ on toivottavasti poltettu...), siispä nämä sukat olivat omiaan tekniikkaharjoittelua varten. Lopputulos on "ihan kiva". Neulepinta on vähän löysää makuuni eikä ihan niin tasaista, mutta kyllä nämä jalan lämpimänä pitävät kuitenkin. Ja täytyy myöntää, sukka nro2 on selvästi siistimpi, eli vähän ehkä opinkin jotain tehdessäni. Luulen kuitenkin jatkossa pitäytyväni palmikoissa ja raidoissa.


Viikolla olen saanut hoivailla pientä potilasta, Stellalta poistettiin ilkeästi lohjennut poskihammas joka oli taatusti ollut melkoisen kipeä ennen kuin hölmö emäntä sen huomasi... Nukutuksesta heräilevä koira on niin säälittävä, ja suukin varmaan aika arka. Ensimmäinen päivä menikin pesässä peiton alla huilien. Nyt on tytön olo jo selvästi parempi ja sen on kovin vaikea käsittää miksi ulkona ei saa ottaa keppiä suuhun...


11 kommenttia:

 1. Voi pientä potilasta...<3

  Ihanat sukat! Just on värit minun makuuni, näyttää tosi vaikealta tuo kuvio. Tosin mulle nyt on vaikeeta neuloa ihan suoraa yksväristä=)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Siistin näköiset ja kauniit sukathan nuo on. Minä kyllä kadehdin niitä, jotka hallitsevat kirjoneuleen, minulle se on pelkkää tuskaa ja hammasten kiristelyä. Pitäisköhän ottaa mallia sinusta ja ruveta sinnikkäästi vaan opettelemaan :)

  VastaaPoista
 3. Sukkasi ovat todella kauniit!! Todella.
  Vähän tuli himo kokeilla tuommoisia.
  Kauniit värit.

  VastaaPoista
 4. Ihanat sukat! Kirjoneule on totuttelukysymys, sitä oppii tekemään harjoittelemalla. Kovin usein en tee kirjoneuleita, koska niiden kanssa saa pitää kielen keskellä suuta.

  Voi pientä hauvaraukkaa, toivon että pikkuinen paranee hyvin. <3

  VastaaPoista
 5. Ihanat sukat! Muistan nähneeni ko. sukat jossakin blogissa, mutta en millään löytänyt ohjetta enää kun sitä aloin etsiä tositarkoituksella. ;) Mutta nythän se löytyi, kiitos! Kirjoneule on kyllä työlästä, mutta nättiä kun sen osaa. Heräilevät eläimet on kyllä reppanoita.. hyvä että on suu kunnossa. :)

  VastaaPoista
 6. Blogissani on siulle haaste :)

  VastaaPoista
 7. Kauniit sukat ja harmoniset värit! Jatka ihmeessä kirjoneuleita, siitä ne sujuvoituu mitä enemmän vaan jaksat tehdä :)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihanat sukat! Voi pikkuista potilasta!

  VastaaPoista
 9. Voi Stella-raasua. Kauniit sukat olet saanut neulottua. Kirjoneule on kyllä tosi haastavaa.

  VastaaPoista