perjantai 3. helmikuuta 2012

Haastetta


Aurinko on näyttäytynyt muutamana päivänä pitkän tauon jälkeen, ja voi, kuinka hyvää se tekee! Paukkupakkasista viis, valo tuntuu ihanalta kasvoilla. Mieli tekisi kunnon hiihtoretkelle nuotiotulineen, mutta taitaa olla ihan vähän liian kylmä kuitenkin...

Sain uuden haasteen peräti kolmelta eri bloggaajalta, KahviKanelilta, Sailalta ja Hannalta. Kiitos teille! Haasteessa on ideana listata 4-5 blogia joilla on alle 200 lukijaa.

Itsekin löysin uusia mukavia blogeja tutustuttavaksi. 
Lisään mukaan vaikkapa nämä seuraamani alle sadan lukijan blogit:

Tanssivat puikot - muunmuassa upeita kirjoneulesukkia ja -lapasia (jotkut osaa).
Käsityöperhonen - kauniita käsitöitä, välillä koiramaista menoa.
Maikin kontti - kauniisti kuvatut neuleet ja värit
Mäntymetsän siimeksessä - herkkiä ristipistoja


Blogin lukijoihin on parina päivänä tupsahdellut uusia lukijoita, mukava kun eksyitte tänne, tervetuloa!
Kiitos myös edellisen postauksen kommenteista ja kannustuksesta. Käsitöissä on kyllä se hyvä puoli, että koskaan ei tule valmiiksi. Aina löytyy uutta opittavaa ja uusia tekniikoita kokeiltavaksi.

Laitetaan nyt yksi neulekuvakin tähän. Villapaita kokoa toyvillakoira. Koon arviointi on minulle aina yhtä vaikeaa ja tämäkin oli ihan liian pieni aiotulle käyttäjälleen. Onneksi löysi uuden tyytyväisen käyttäjän. Ja ei, ihan niin pieleen ei kokoarviointi kuitenkaan mennyt, että olisin aikonut tätä omille tytöilleni... ;) Ja huom, tässäkin on käytetty ihan vähän kirjoneuletta tassukuvion muodossa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti