maanantai 17. toukokuuta 2010

Kesäturkki

Käväistiin taas viikonloppuna Helsingissä. Reissun päätarkoitus oli baletin Tuhkimo-kevätnäytöksen yhteisharjoitukset, kun pitäisi pari pikkuroolia näytöksessä vetäistä. Enpäs ennen olekaan ollut nakkien kanssa tanssiharkoissa, mutta nyt piti kun Sisullakin on näytöksessä oma rooli! Se esittää tanssinopettajan koiraa, joka näyttää siskopuolille miten pitää pyörähdellä, kun nämä eivät oikein osaa... Hienosti Sisu veti roolinsa liukkaasta lattiasta huolimatta, saa nähdä miten ensi viikolla käy, kun on valot ja puvut ja pikkulapsia vilisee ympärillä. Pitäkää peukkuja :)

Bonuksena ehdittiin vielä näkemään Viivin pennuista viimeinen tyttö, muut olivat muuttaneet uusiin koteihin aikaisemmin viikolla. Kittyllä riitti leikittäjiä, Morris ja Sisu olivat aina valmiit riehumaan. Stellan kanssa vietiin pentu puistoon nuuskimaan, rohkeasti se kulki mummon perässä ja tutki paikkoja.

Kuten kuvasta näkyy, alkaneiden helteiden kunniaksi Stella sai uuden kesäturkin. Koneella vedettiin turkki sentin-parin mittaiseksi kauttaaltaan, korvakarvatkin lyhenivät radikaalisti. Malli muistuttaa jotensakin vastakerittyä lammasta, mutta on kyllä huoleton ja kevyt. Huomenna laitetaan vielä punkkiaineet niskaan, ja niin on tyttö valmis kesälaitumille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti