keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Kesää pukkaa

Mahtava hellepäivä, onneksi oli vapaata niin saatiin nauttia kunnolla Stellan kanssa. Käytiin mökillä hiukan jatkamassa haravointia ja löhöilemässä pihakeinussa. Luonto oli suorastaan räjähtänyt vihreäksi sitten viime käynnin ja valkovuokkoja oli joka paikassa. Toissa syksynä istuttamiini omenapuihin oli kasvanut jo isot lehdet, ja aika paljon näkyi nuppujakin. Tämä olisikin niiden ensimmäinen kukinta.

Kerettiin kiivetä Haukkavuoren näkötornillekin, kun oli asiaa keskustaan, ja ihailtiin maisemia ja haisteltiin merituulta. Stellan korvat keventyivät trimmissä melkoisesti, ja tuuli sai ne lepattamaan hauskasti.

Päivän päätteeksi vielä agilityharkkoihin, nekin menivät aika hyvin. Irtoaminen ei tosin meinannut onnistua laisinkaan ja takaaleikkauksissa Stella oli vähän ulalla, menisikö päällä olevan valeraskauden piikkiin?? Ei muuta kun lisää treeniä! Muuten ei valeraskaudet onneksi kovasti oireile, huomionkipeyttä vaan on tavallista enemmän. Santalahden Suhinat jää meiltä balettinäytöksen takia väliin, ja kesäkuun vapaat viikonloputkin on jo buukattu, eli kisaamaan ei vähään aikaan päästä. Heinäkuussa sitten jyrätään kaikki mahdolliset kisat läpi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti