maanantai 10. toukokuuta 2010

Haravointia

Viime viikolla kerittiin kaikenlaista. Stellan kanssa käytiin möllikisoissa, hieno rata mutta hylly kuitenkin. Omat harkat sujuivatkin sitten paremmin. Kyläiltiin ja käytiin salin kevättalkoissa. Lauantaina käytiin porukalla harrastamassa kulttuuria kaupunginteatterissa, My fair lady oli ohjelmassa. Esitys oli aika mainio, Kari Arffmanin tri Higgins oli aika sympaattinen, paljon enemmän kuin esikuvansa. Nauraakin sai.


Mökillä käytiin haravoimassa, Stella sai juoksennella Sanin ja Sirin kanssa. Talvi ei ollut paljonkaan tehnyt tuhojaan, ja kaikki alkoi jo vihertää. Pienet kielonpiikit työntyivät jo rohkeasti esiin ja raparperilla oli isot ryppyiset lehdenalut. Jostakin kuului kaulushaikaran huhilua ja käen kukuntaakin. Iso haukka leijaili rantakaislikon yllä saalistusretkellä.

Kämmekkäät valmistuivat jo aikaisemmin keväällä. Lankana vaihteen vuoksi Nallea. Jokin napakampi lanka olisi ollut malliin parempi, mutta menetteleepä tuokin. Ranneosa on ihanan pitkä ja istuvat hyvin käteen.

Stellan kanssa ollaan harjoiteltu uutta temppua nimeltään laita pallo pesuvatiin. Stella on kyllä nopeasti tajunnut idean, mutta temppuun liittyy runsaasti pallon heittelyä ympäri huonetta ja sen metsästämistä tuolien alta ihan vain hauskuuden vuoksi. Pallo myös paiskataan pesuvatiin voimalla, niin että se on vähällä kimmota samantien takaisin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti