keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Diana



Viime viikolla harrastin pientä nettisurffailua jonka lopputuloksena äidille saapui pieni yllätys postista. Tarkoitus oli huutonetistä huutaa pariakin sovitusnukkea mutta hinnat nousivat lähelle uuden nuken hintaa joten Diana-nukke sai uuden kodin. Säädöt ovat monipuoliset ja muutenkin hän vaikuttaa oikein mukavalta.


Bloggeri sen sijaan ei vaikuta tänään erityisen mukavalta. Kuvat kääntyvät väkisinkin vaakaan vaikka olen en vain yhdellä vaan kahdella kuvankäsittelyohjelmalla kääntänyt ne oikeinpäin. Osaatteko muut neuvoa miten saan kuvat kääntymään? Ihan vahingossa sain lopuksi muut paitsi keskimmäisen kuvan latautumaan haluttuun suuntaan, ärsyttävää...


Kaupanpäällisinä sain oman pikku-Dianan, nätin korutelineen jossa jo korvakorut riippuvat.
 



3 kommenttia:

 1. Et ole ensimmäinen joka tämän saman asian kanssa painii. Jokin aika sitten autoin toista bloggaajaa myös, joten nyt sama apu sinullekin.

  Jotkut kuvankäsittelyohjelmat tunnistavat ja kääntävät kuvat oikein päin, mutta sitten bloggeri ei taas hyväksykkään sitä. Kokeile seuraavalla kupsahduskerralla seuraavaa:
  Palaa oman koneesi tiedostoon, jossa siirrettävä kuva on.
  Kierrä kuva kerran kumoon ja taas takaisin oikeaan asentoon. Nyt voit siirtää kuvan uudelleen bloggeriin ja kappas, oikein päin on!
  Tappelin ja pärräsin itsekin aikani, kunnes tämän hoksasin toimivaksi. Ja jos tästä olisi nyt sinulekin apua, niin olenpa iloinen =D
  Kupsahtanut kuva kannattaa poistaa, ettei vie tilaa turhaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, yritetään pyöritellä... ;)

   Poista
 2. Kiitos Dianasta, ei sitä vielä malta viedä ompelunurkkaankaan, täytyy antaa sen tutustua talon tapoihin tuossa.
  Kiitos neuvoista kuvien käsittelyssä, sama vika vaivaa kuviani.

  VastaaPoista