maanantai 4. heinäkuuta 2011

Marjakausi alkoi!

Pitihän sitä tähänkin ryhtyä... Selailukirjaksi lainatun kirjan malli vei mukanaan ja pitsiä syntyy kuin huomaamatta. Melkoisen mukavaa puuhaa tuntuu olevan.

Mustikat ovat pihassa kypsyneet ennätysnopeasti, ovat ainakin viikon etuajassa! Kourallinen metsämansikoitakin löytyi kuppiin kaveriksi. Mustikat ovat ehdottomasti kaikkein paras kesäherkku. Kohta saadaan varmaankin jo herkutella kesän ensimmäisellä mustikkapiirakalla.

Kittyllä alkoi kesäloma, agilityn alkeiskurssin viimeinen kerta oli tänään. Jatkoa seuraa sitten elokuussa. Kitty oppi hurjasti kurssin aikana ja edistyi nopeasti, treenit kaksi kertaa viikossa varmasti auttoivat asiaa. Se on päässyt jyvälle agilityn ihanuudesta ja todella nauttii tekemisestä. Treenin jälkeen maistuu uni, uuden oppiminen on rankkaa puuhaa.

3 kommenttia:

 1. pitsi näyttää kivalta, mutta isotöiseltä! koukuttavaa hommaa, uskon. mihin aiot pitsiä käyttää? :) agility on kyllä tehokas koirantainnutuskeino, meillä aino on kanssa ihan rätti ja tööt agilitytreenien jälkeen. :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun kävit blogissani pöllöjä katselemassa :). Mulla olisi se pöllön malli ihan jouten täällä, eli jos tykkäät niin laitan sen sulle kiertoon? Laita sähköpostia jos tykkäät, blogista löytyy osoite.

  VastaaPoista
 3. heikku: näyttää monimutkaisemmalta kuin onkaan, jopa tällaisella aloittelijalla etenee joutuisaan. Pieni ideanpoikanen on hautumassa...
  Mari: ihan oikeastiko, voi kun kiva! Laitankin heti postia sinulle, kiitos!

  VastaaPoista