torstai 21. huhtikuuta 2011

SNY-paketti

Sny yllätti pienellä paketilla yövuorosta heräilijän. Paketista kuoriutui Body Shopin käsirasvaa, suloinen pieni pupu-rätti sekä mehevän väristä Pop Corn -lankaa. Kiitos sinulle! Uusi laukkuun sopiva käsirasva on tarpeen, kädet ovat tänä keväänä huonommassa kunnossa kuin hetkeen. Pupu pääsee tassuillaan osallistumaan erinäisiin kevätsiivousprojekteihin, jos vain raatsin sitä kastella... Lanka on taas kiva uutuus, mukava näppituntuma ja piristävä väri, jotain keväistä siitä varmaan syntyy.

Kittyn kanssa oltiin sunnuntaina match showssa harjoittelemassa näyttelykäyttäytymistä. Tyttö juoksi hienosti ja seisoi vapaasti, pöydällä hiukan jännitti. Punainen nauha saatiin, jatkokehässä alkoi väsymys vähän painaa ja keskittyminen herpaantui välillä joten ei sijoituttu sen kummemmin. Ylpeä olin tytöstä, paljon koiria ympärillä ja puuskainen tuuli ei ainakaan helpottanut keskittymistä. Kenraaliharjoituksen turvin on hyvä suunnata Lahtea kohti.

Nyt nämä lähtee neljän (!!) vapaan viettoon, ohjelmassa on ainakin pentujen ihastelua, koirien trimmausta, näyttelyä ja renkaiden vaihtoa. Stellallekin on Hanna järjestänyt kaksi kisapäivää, joten mukavaa puuhaa riittää tälle poppoolle. Aurinkokin hellii, joten oikein rentouttavaa viikonloppua teille (meille) kaikille!

5 kommenttia:

 1. Kiva paketti, söpönen tuo rätti!
  Onnittelut Kittylle ja oikein mukavaa pääsiäisviikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihan kannattaisi alkaa neulomaan, jotta saisi salaisen neuleystävän! Mutta kun ei osaa niin ei osaa... Olisiko salainen villakoiraystävä jotakin?
  Hei, bloggaajat?!

  VastaaPoista
 3. Mä ainakin ilmottautuisin sellaiseen "salainen villakoiraystävä" juttuun... ;)

  Tuo pupurätti on hieno!
  Mulla myös tuota samaista popkornilankaa snyyltä, jos haluat, kun itse en siitä erityisesti pidä.

  Kivaa nähdä sinut ja Kitty sitten lauantaina, onko teilläkin jo kuonot suunnaattuna kohti näyttelykehiä. :)

  VastaaPoista
 4. Onnea sekä näyttelykehään että agiradalle!

  VastaaPoista
 5. Heissan! Hyvä että tuli paketti perille! Välimuistamiseksi ajattelin lähettää kevätsiivoustarpeita kun ainakin itselläni on ollut joku siivousvimma päällä. Tuo pupurätti on siis Teeteen maissilankaa, mulla on ainakin ollut käytössä samaisesta langasta tehty rätti ja mukavasti on toiminut.

  Itse paketti tulee sitten myöhemmin, se jo täällä odotteleekin postikuljetusta..

  Kevätterveisin kortin paketista unohtanut SNY

  VastaaPoista