keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Paketti

Postilaatikkoon oli töistä tullessa kopsahtanut yllättäen paketti. Paketista kuoriutui kaksi suloista sydäntä, metallinen ja puinen ja lisäksi tervetuloa-kyltti. Osallistuin taannoin Helmikummussa arvontaan josta nämä tulivat palkintona. Kiitos Heidille suloisista! Kuva ei aivan ole onnistunut, yritin saada kaikki samaan...

Täällä on ollutkin aika hiljaista viime viikkona, jonkinlaista kevätväsymystä/liian täyteen pukattua kalenteria saa syyttää. Kevätsiivousta sain kuitenkin aikaiseksi, ihan ikkunoiden pesuun asti en sentään vielä päässyt. Mutta ahkeruudesta pitää vähän palkitakin, niinpä kesäistä marjarahkaa sekä ruusuja, olkaa hyvät! Kaupasta ikkunalleni halusi päästä myös pieni oliivipuu, katsotaan miten menestyy. Lehdet ovat ihanan silkkiset, vielä näyttää ainakin terhakkaalta. Neulerintamalla ei edelleenkään mitään uutta...

6 kommenttia:

 1. Vitsi miten kiva paketti tullut! T. SNY

  VastaaPoista
 2. Täältä lähetämme kasvutsempit oliivipuullesi! ;)

  Ja tuo kalenteri, aivan i h a n a! <3

  ps. marjarahkalla saa itseään hemmotella ihan aina, vaikkei mitään tähdellistä olisi aikaan saanutkaan...

  VastaaPoista
 3. Onnittelut voitosta!
  Kauniita kuvia olet ottanut!
  Kevätväsymystä täälläkin ja liian paljon hommaa ettei bloggailuun juuri löydy aikaa mutta bloggaillaan kun keretään/jaksetaan :)

  VastaaPoista
 4. KAIKKI ovat nyt valittaneet väsymystä. Se on aina ilmiö ennen kunnon kevättä.

  Ihmettelen noita kauniita suojaruukkuja aina. Tänäänkin kaupassa, kun eihän niistä kasvit tykkää vaikka kuinka salaojittaisi. Ostin rucolan taimia, ruusupavun ja krassin siemeniä. Yrttitaimiostokset vasta viikon päästä.

  Oliivipuu kuulostaa aika upealta...

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista :)
  Sini: marjarahkaa täällä todellakin kuluu...
  Leena: eipä noihin kyllä voi suoraan mitään istuttaa, totta. Tähän aikaan vuodesta aina tekisi mieli kylvää vaikka mitä, vaan ei ole pihaa eikä parveketta. Rucolan taimet ja ruusupapu kuulostavat ihanilta, uuden syntyä on hieno seurata.
  Tsemppiä muillekin kevätväsyneille ;)

  VastaaPoista