perjantai 21. tammikuuta 2011

February lady sweater


Malli: February lady sweater
Lanka: Juvel multi väri 350, 500g
Puikot: 3,5 ja 4 pyöröt

Tämän mallin olin (minäkin) halunnut tehdä jonkin aikaa, ja nyt se on valmis, vieläpä talvea on hyvin jäljellä sen käyttämiseenkin. Malli oli mukavan joutuisa neuloa, erityisesti tykkään yläosasta ja siltä miten mukavalta lanka tuntuu neuleessa. Väri on ehkä hitusen turhan kirjava, mutta muuten tykkään. Alemmassa kuvassa värikin on suhteellisen oikea, kamera tahtoo tehdä siitä ihmeellisesti keltaiseen vivahtavan, kun todellisuus on enemmän metsänvihreä. Langat olivat tuliaislankoja Karnaluksista ja käytin erän grammalleen. Juuri oikeat napitkin suorastaan hihkuivat kaupan korista päästäkseen kiinni ommeltaviksi.

Hiljaisuus blogissa selittyy ansaitulla talvilomalla, josta osa on kulunut kotona käydessä ja vielä olisi toiminnantäyteinen viikonloppu ystävien kanssa edessä. Äidin kanssa teimme tehoiskun kierrätyskeskukseen, sieltä löytyneestä saaliista laittelen kuvia myöhemmin.

9 kommenttia:

 1. Hei!

  Ja kiitos vierailustasi blogissani ja lukijakseni tulosta!:) Kiva löytää näin itsekin uusia, kauniita blogeja:)
  Todella kaunis sweater!! Sopii hienosti sinulle:)Olet taitava!
  Nuo koirasi ovat sitten lutusia!!

  Rentouttavaa viikonloppua ja "nähdään":)

  VastaaPoista
 2. Hieno neule! Kaiken puolin kaunis ja kun Marge jo kirjoittikin, sopii sinulle.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vierailusta sivuillani! Tulin vasta vierailulle. Kiva blogi sulla. Kaunis on jakkusi. istuu sinulle kauniisti ja värikin pukee sinua hyvin. Näin täällä myos ihastuttavia koiruusia! Minähän olen aivan elukkahöperö. meidän koiruunen myös tykkää lumesta hullun lailla. keväälläkin,kun lumet ovat sulaneet,niin jos vielä jossain metsän rannassa näkeekään lunta,niin hetimiten siihen piehtaroimaan:)

  VastaaPoista
 4. Kaunis Lady February! Miusta se ei ole liian kirjava, vaan kivan näkönen!

  VastaaPoista
 5. Kaunis jakku! Tuo malli on kummitellut minullakin mielessä, mutta ei vielä ole päässyt puikoille asti.

  VastaaPoista
 6. Kaunis neulejakku! Lämmin vihreä sävy, olen vaatteissa vihreän fani :)
  Talviloma tekeekin hyvää. Kierrätyskeskus reissu jäi kiinnostamaan , en ole koskaan käynyt vaikka pitkään olen haaveillut pääseväni.
  Raikasta alkavaa viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille kommenteista! Malli oli yllättävän sujuva neuloa, olin tähän asti pitäytynyt vähän pienemmissä vaatekappaleissa.
  Marie Elisabeth: kierrätyskeskuksista tekee välillä yllättäviäkin löytöjä, suosittelen :)

  VastaaPoista
 8. Ihana neule. :)
  Itse olen niin saamaton, etten ole ikinä kierrätyskekukseen raahautunut, vaikka pitänyt on monesti... Mahtuisikohan teidän takakonttiin salamatkustajaksi kun seuraavaa reissua suunnittelette ;)

  VastaaPoista