torstai 30. joulukuuta 2010

PikkujaloilleMalli: Saartjes Bootees
Lanka: Drops Baby Merino
Puikot: 2,5

Kaveripiiriin odotetaan piakkoin syntyväksi peräti kolme tyttövauvaa, joille piti keksiä pientä lahjontaa. Nämä pikkutossut näyttivät vain niin suloisilta, että ne piti tekaista. Ne ovat niin pienet ja kevyet, että ne on helppo vaikka lähettää postissa, kun en kuitenkaan pääse ainakaan yhtä neitokaisista heti katsomaankaan. Väri ei ole kaikkein tyttömäisin, mutta ei kai kaiken tarvitsekaan olla vaaleanpunaista röyhelöä? En saanut kuvien väriä kunnolla säädettyä, todellinen väri on kyllä paljon pehmeämpi. Jos kerkeän, saattavat tossut saada kaverikseen vielä pienen myssyn...

6 kommenttia:

 1. Onpa suloiset töppöset! Ja suloiset oli nuo koirakaveruksetkin edellisessä postauksessa! (nauratti se Eenan kommentti, hauskasti keksitty)

  Kiitos sinulle mukavasta kommentista ja oikein hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. hienot tossut väri erityisen mainio.Itse neuloin tuonlaiset lapsenlapselle ei niitä käytetty, koska eivät olleet vaaleanpunaiset. Eivät sopineet muiden vaatteiden tyyliin. Jeps sitä on neulottu vaalenpunaista kohta viisivuotta putkeen muu ei kelpaa.
  Hienot ovat.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteistanne! Itse tykkään, saa nähdä iskeekö väri tuleviin vanhempiin... Tai sitten jäävät odottelemaan sitä seuraavaa poikavauvaa... ;)

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavia neuleita ja muuta kaunista.

  VastaaPoista
 5. Söpöt tossut ja ihana väri! Parempi vain, ettei ole sitä peruspastellia... :)

  VastaaPoista