maanantai 27. joulukuuta 2010

Pikku Neiti 9kk


Täytyy kai se myöntää, nyt on pikkupentu-aika jäänyt auttamatta taakse ja junioriaika alkanut. Kitty pääsi yhdeksännen kuukautensa kunniaksi kylpyyn ja sai ensimmäiset saparot. Ilme muuttui heti jotenkin vanhemmaksi. Oikeastaan turkki olisi jo kaivannut hiukan saksimista, mutta jääköön nyt toiseen kertaan... Tässä saatte ihailla virallisia pönötyskuvia, sainpas kerrankin näpättyä tytöistä oikein vakavan "perhepotretin".

Ja jottei postaus kävisi ihan liian viralliseksi, tässä pari lumikuvaa.



(Iltalenkillä kuultiin jo ensimmäiset rakettien pamaukset. Kitty vähän valpastui, muttei ainakaan vielä mitään sen kummempaa. Tämä on sen ensimmäinen uusi vuosi, joten hiukan jännittää miten se tulee suhtautumaan. Stella tuntuu ottavan paukkeen vuosi vuodelta rennommin. Toisaalta tiedän koiria jotka pidättävät vaikka vuorokauden ettei tarvitse ulos mennä. Uusi vuosi on monelle eläimelle vuoden pelottavinta aikaa...)

5 kommenttia:

 1. Miten hauskoja ulkoilukuvia! Kittyllähän on tuossa ylemmässä ulkokuvassa melkein tuollainen Anita Hirvonen -tyyli karvakuontalossaan. :)

  VastaaPoista
 2. Hih, täytyykin soittaa Kittylle pari Hirvosen biisiä, jos siitä vaikka tulisi fani ;) (toivottavasti ei...)

  VastaaPoista
 3. Onnea pikkuneidille! Tosi kivoja lumikuvia koirulaisista ja kumpaisellakin on nätit ulkoilutakit.

  Vuodenvaihde on tosiaan kurjaa koirille :-/. Meidän Filo-afgaani ei onneksi niitä säiky, mutta edesmennyt staffimuorimme pelkäsi tosi paljon. Sen vuoksi vietimmekin vuoden vaihtumisen usein mökillä rauhassa. Vanhemmiten, kun kuulo alkoi heiketä, ei muori sitten enää pelännyt (ikkunoissa oli verhot kuitenkin edessä).

  VastaaPoista
 4. Aivan hurmaavia ulkoilukuvia puudeli-tytöistä!
  Saparot ovat oikein pukevat ja talvivaatteet myöskin :)
  Sievät pienet tossut ne vihreä/harmaat,olet kyllä taitava!

  VastaaPoista
 5. Nättejä kuvia tytöistä, Kitty tosiaan näyttää jo isolta tytöltä :) Hyvää vuoden jatkoa teille!

  Satu

  VastaaPoista