lauantai 12. kesäkuuta 2010

Rätteilyä

Pitkästä aikaa jotain pientä neulomiseen liittyvääkin blogattavaa. Löydettiin aikaisemmin Kittyn kanssa uusi käsityöliike jossa sattui vielä olemaan alennusmyynti Dropsin langoista. Niitähän piti pari kerää ostaa... Baby Merino on aivan ihanan pehmeää, Kittykin huomasi saman ja nappasi kerän salamana hampaisiinsa ja ei kun karkuun.


Nopeana välipalana piti kokeilla tiskirättiä, kun netti suorastaan pursuaa ohjeita. Tämä ohje vaikutti mukavalta, ja parin tunnin työhän siinä vain oli. Lopputulos on aika kivan näköinen, raaskiikohan tuota kastella... Lankana Dropsin Cotton Light, väri 12. Rätti on osallistunut myös Kittyn yksinoloharjoituksiin, alun viiden minuutin jättämisten aikana sitä on mm. kudottu rapussa, onneksi ei naapureita sattunut kulkemaan... Saa nähdä miten rätillä pyyhkii, vai mistä kaikki rättihehkutus on peräisin.

2 kommenttia:

 1. Hei Liinu!
  Kiva kun kävit blogissani!!
  Iik,miten suloisia sun villakoirat on
  oon aina haaveillut puudelista.
  Mulla oli teininä ihana Kerrynterrieri
  Riina (Pippurimyllyn Rusina)
  Joo,nimi on aika veikeä sattui olemaan R-pentue
  joten sisaruksia oli Ramona,Romanssi, Romeo ja Rinsessa.
  Osallistuin silloin innokkaasti Kenneljuniroiden toimintaan oltiin
  Kennel-liiton nuorisoleireillä,harrastin junior-handleria yms..
  Nyt asustelen täällä maaseudulla,
  Pohjanmaalla..
  Hienoja neuleita Sinulla,selasin blogiasi ja
  ihastelin sööttejä koiriasi.. :) :)

  VastaaPoista
 2. Heips vaan Liinu!
  Kiitos vierailusta blogissani:)
  Villakoirat on sitten ihania! Minun lapsuuden kodissa oli aina koira (yleensä joku paimenkoira). Mutta omassa perheessä isäntä ei ole koiraihminen, siksi meillä on kissoja, ihania persoonia kukin heistä.
  Selailin kivaa blogiasi ja sinulla on kauniita neuleita täällä. Tuo tiskirätti vaikutti kivalta,(en tykkää sileästä neuleesta tiskirätissä), kiitos linkistä!
  Oikein hyvää juhannusta sinulle!:)

  VastaaPoista