torstai 24. kesäkuuta 2010

Isoja tyttöjä

Kittyllä tuli täyteen 13 viikkoa ja sen kunniaksi tyttö pääsi pesulle ja Miisun trimmattavaksi. Minun pieni palleropentuni hävisi jonnekin ja tilalle tuli pitkäsäärinen nuori neiti. Onneksi se sentään käyttäytyy vielä yhtä pentumaisesti kuin ennenkin. Kitty tapasi myös sisaruksiaan jotka kävivät samoihin aikoihin trimmissä ja sai leikkiä niiden kanssa. Hetken saa tätä rivistöä katsella ennen kuin omansa tunnistaa... (Kitty on toinen oikealta) :) Kuvassa siis Koko, Kasper, Kitty ja Madde.

Rokotuksilla käytiin viime viikolla. Kitty oli reippaana tutkittavana eikä piikkiä edes huomannut. Eläinlääkärin vaa'alla punnittuna tyttö painoi 3,7kg ja omalla epävirallisella mitalla säkä on 27cm, kolmessa viikossa tyttö olisi venynyt 5cm...

Keskiviikkona vietettiin vapaapäivää mökillä ja otettiin varaslähtö kesälomaan, loma alkaa minulla juhannuksesta. Paistettiin makkaraa ja herkuteltiin mansikoilla. Puutarhakeinussa oli ihana paistattaa päivää ja hiukkasen neuloakin, Stella otti hepuleita rannassa ja etsi puskista keppiä toisen perään heitettäväksi. Illalla vielä agilitytreenit, ratana sm-kisojen karsintarata, aika kiva rata oli tehdä, sopi Stellalle hyvin. Stella täytti 6 vuotta, iso tyttö jo.


Kaunista ja aurinkoista kesää kaikille!

2 kommenttia:

 1. Hauskoja nuo koirasisarukset!
  Mukavaa kesälomaa sinulle!
  ps. Sinun kommenttilaatikosta puuttu vaihtoehto nimi/url, se helpottaisi näin "vuodatuslaisen" kommetentointia, ajattelin mainita jos vahingossa on jäänyt pois.
  t. Eila Vyyhdin viemää -blogista

  VastaaPoista
 2. Hei! Kiitos käynnistäsi!
  Vielä harjoittelen tämän pohjan käyttöä, katsotaan keksinkö miten tuo korjataan...
  :)

  VastaaPoista