torstai 14. maaliskuuta 2013

Hups


Maanatain lumisateen jälkeen pääsi käymään vähän köpelösti. Kopsahdin maahan kyynärpää edellä, kuvien perusteella leikkausta vaativa murtuma. Leikkausajan sain vasta maanantaille, nyt siis vain odotellaan ja yritetään pärjätä yhdellä kädellä. Kipeä ei käsi ihme kyllä ole, enemmänkin pääkopan kestokykyä koetellaan...
Pari houkuttelevaa neuletta jäi pahasti kesken vaan niiden kanssa on nyt maltettava mielensä. Ideoita yhdellä kädellä tehtävistä jutuista otetaan ilolla vastaan :)

9 kommenttia:

 1. Auts, pikaista paranemista ja tsemppiä odotteluun. Käsityöt yhdellä kädellä voi kyllä olla aika haasteellisia... itse varmaan vain lukisin ja kattelisin telkusta ohjelmia.

  VastaaPoista
 2. Oi, toivotaan että käsi tulee kuntoon.

  VastaaPoista
 3. Voi harmi! Itselläni murtui peukku noin vuosi sitten ja olihan se yhtä tuskaa, kun ei voinut neuloa. Jossain vaiheessa pystyin pitelemään virkkuukoukkua kädessäni, mutta ei sekään helppoa ollut. Nyt täytyy todellakin keskittyä enemmän käsitöiden suunnitteluun.

  VastaaPoista
 4. Voi ei ! Toivotaan että käsi tulee pian kuntoon ♥

  VastaaPoista
 5. Voi ei! Paranemisia sulle! Toivottavasti vähän piristää, että voitit blogissani arvontapalkinnon. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos toivotuksista, vähitellen alkaa tottua yksikätisenä toimimiseen, pahimmat kivut taitaa olla takana myös. Annika: no tosiaan piristää ;)

  VastaaPoista
 7. Voi harmitus! Toivottavasti saat pian kätesi kuntoon. Jaksamista Sinulle.

  VastaaPoista
 8. Käy kurkkaa mikä pallero meille on muuttanut :O)

  VastaaPoista
 9. Tämä on jo vanha teksti, mutta jos vielä tavoittaa blogin kirjoittajan niin tosi mielellään vaihtaisin ajatuksia tähän kyynärpäävammaan ja toipumiseen liittyen. Itselläni murtui kyynärlisäke pari viikkoa sitten, leikattiin viikko sitten ja nyt pää täynnä ajatuksia miten tästä eteenpäin. Kiitos!

  VastaaPoista