lauantai 10. marraskuuta 2012

Pehmeitä unia


Malli: Viiniköynnös-tyyny, Kodin kuvalehti kesä 2012
Lanka: Hanko beige, reilu 500g
Puikot: 5mm pyöröt

Tämän tyynyn aloitin jo kesän alussa, ja se meinasi ufoutua viime metreille. Nyt vihdoin sain taisteltua sen loppuun, ja tykkään kyllä lopputuloksesta. Tykkään isoista tyynyistä ja tämä sopii sohvan tyynypaljouteen oikein hyvin. Lanka on ihanan pehmeää, tuntuu hyvältä päiväunilla poskea vasten. Ja päiväuniahan tässä pimeydessä tulee otettua vähän turhankin usein...


Viime viikolla teimme neljän päivän minilomaretken Tarttoon koiranäyttelyiden merkeissä. Matka oli oikein mukava vaikka voimia veikin, ajokilometrejä kertyi mukavasti. Reissu kannatti sillä Kitty sai Eestin muotovalion arvon! Tartto oli minulle ennestään vieras kaupunki, ja olisi ollutkin mukava ehtiä tutustumaan siihen enemmän, vaikutti todella kauniilta ja mielenkiintoiselta paikalta. Näyttelyt veivät kuitenkin ison osan päivästä ja pimeä kerkisi tulla hotellille suunnattaessa. Mukava olisi uusia reissu vaikka kesällä ja kierrellä pitkin kaupunkia kameran kanssa. Nyt ei teille ole tarjota kuvia, näyttelyotoksilla en taida tällä kertaa kiusata ;)


Langoilla sitten kylläkin. Parissa kauppakeskuksessa kiersimme nopeaan ja kolme upean väristä vironvillavyyhteä tarttui mukaan. Tykkään ostella matkalta jotain pientä käyttötavaraa mitä Suomesta ei saa, tällä kertaa mukaan tarttui hauskat eläimenmuotoiset makaronit ja omenan ja kanan makuiset koiranherkut.
Te jotka enemmän olette käyttäneet vironvillaa, mitä olette siitä tehneet? Hienoja Revontulihuiveja ainakin, mitä muuta? Vinkkejä?


7 kommenttia:

 1. Ihana tyyny! voi kun löytäisi jonkun vastaavan ohjeen virkattuna!

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja tyylilkäs tyyny.
  Kyllä koiranäyttelykuviakin on kiva katsoa :). Onnea Kittyn valionarvosta!

  VastaaPoista
 3. Tyynysi on todella tyylikäs ja kaunis.

  Mie olen neulonut vironvillasta huivien muistaakseni hameen ja jonkun villapaidan tai -takin. Aloitin tänään neulomaan siitä peittoa. Täältä löytyy myös huovutetun hatun ohje:
  http://pitsisukka.vuodatus.net/blog/3122687/huopahattu/

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis tyyny, kelpaa sen kanssa torkkuja ottaa:)
  Siulla on ihanat sivut, taidanpa jäädä tänne:)=

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kommenteistanne ja kosotäti, tervetuloa!

  VastaaPoista