sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Virallista



Kerrankin tytöt olivat yhtä aikaa siistinä ja tukat ojennuksessa joten oli perhepotretin paikka. Kuvat onnistuivatkin ihan kivasti, Stellan ilme tosin on jokaisessa kuin passikuvassa. Hiukan leikin kuvankäsittelyohjelmalla, pitäisi enemmänkin harjoitella sen käyttöä.

Alakuvassa Stella mannekiinina Kittyn takille joka valmistui aikaisemmin talvella. Käännettävä korkea kaulus ja heijastinnauhat, materiaalina vanha ihanan pehmoinen tikkivuorellinen talvitakki.


Ps. Muistakaahan arvonta!

8 kommenttia:

  1. Voi, miten hienoja kuvia söpöistä koirista.

    VastaaPoista
  2. Ihan mahtavan ihania kuvia! Suloiset hauvat!

    VastaaPoista
  3. Ihanat kuvat tytöistä :) Saakos tuon Kittyn kuvan kopsata ja saako sitä laittaa näytille? Aivan ihana kuva!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Satu, voit toki ottaa kuvan matkaasi. Isukille terveisiä Kittyltä!

      Poista
  4. Voi mitä missejä :) Tuosta ylimmästä kuvasta tulee mieleeni yksi ulkomainen näyttelijä, en nyt muista nimeä =)

    VastaaPoista
  5. Aivan ihania tyttöjä. Kunpa meidänkin tytöistä saisi otettua yhtä kauniin missikuvan. Tällä hetkellä ne ovat lähinnä yltä päältä kurassa, kun peltolenkillä on niin kiva painia. :) Blogissani on sinulle tunnustus, tulepa katsomaan. Ihanaa kevään jatkoa!

    VastaaPoista
  6. Oi mitä ihania leidejä täällä on! Tässä justiin mietin pitäiskö yrittää kasvattaa Vilmalle tuollainen pitkä turkki, mutta kun luulen siihen menevän aika paljon aikaa. Vilmalla kun on jo ikää ja entinen omistaja sanoi, että karva kasvaa suht hitaasti jo.

    Sanoit blogissani, että villakoiran kanssa ei tule koskaan tylsää ja siinä olet kyllä ihan oikeassa :D . Ekaa kertaa omistan villakoiran ja miehen kanssa juuri puhuin, että jos Vilman jälkeen vielä koira hankitaan, niin sekin on ehdottomasti villakoira!

    VastaaPoista