lauantai 4. kesäkuuta 2011

Kesäkukkien tuoksua

Ihanin aika kesästä on meneillään juuri nyt. Luonto on aivan villiintynyt kukkaloistoon, kielot, sireenit ja pihlajat tuoksuvat huumaavasti. Tuoksu leijuu avoimista ikkunoista sisälle asti ja linnut jatkavat hullaantunutta viserrystään myöhään yöhön asti. Lenkit lämpimässä kesäillassa ovat ihan parasta. Ihana ilma juhlistaa koulujen päättymistä tänäkin vuonna, onnea kaikille valmistuville! Alkavan kesän kunniaksi sain yhden UFO:n selätettyä ja omia kesäkukkia kannettavaksi.

Malli: African Flower Hexagon (Ravelry)
Lanka: Seitsemää veljestä ja Nallea

Aloitin tilkkujen virkkaamisen jo viime kesänä, tilkkuja enempää ei niillä helteillä olisi kyennyt tekemäänkään. Malli oli mukavan koukuttava, varsinkin kun valmista syntyi nopeasti. Projekti hautautui syksyllä muiden alle, loppujen lopuksi tarvitsi vain virkata yksi lappu ja suorittaa pientä yhdistelemistä ja viimeistelyä... Sisälle ompelin vuorin jossa on pieni vetoketjutasku, kahvat saivat myös vahvistuksen samasta kankaasta. Kassi on juuri täydellisen kokoinen olalla kannettavaksi ja joutuu varmaankin kovaan käyttöön tänä kesänä.
Kassiin mahtuu muuten yksi pieni "kauneusvirhe", ensimmäiselle tarkkasilmäiselle laitan pienen yllätyksen tulemaan ;)

6 kommenttia:

 1. Hieno kassi! :) Liekkös sitten kauneusvirhe tuo yksi kukkanen tuolla seassa, jossa on vain viisi sakaraa kuuden sijaan? :>

  VastaaPoista
 2. Sehän se :)
  Jos laitat minulle osoitteesi, saat jotain pientä paluupostissa. Sähköpostiosoitteeni pitäisi löytyä profiilista...

  VastaaPoista
 3. Tosi nätti kassi. Kesäluonto on nyt parhaimmillaan, todella ihanaa säätä on luvassa ensi viikollekin. Harmillista, ettei kesäloma ole vielä alkanut... Mukavaa sunnuntaita ja ensi viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Käsityöperhonen ja Susa! Nautitaan ihanasta kesäsäästä, täällä taas on viimeinen lomaviikko aluillaan, seuraavaa saakin odotella syyskuuhun asti... ;)

  VastaaPoista
 5. Tuolla samalla mallilla olen virkannut viimesyksystä saakka paloja noin 300 kpl. En vaan ole saanut niitä yhdistetyksi vielä. Yksittäinen pala on koukuttava virkattava mutta se jatko...

  VastaaPoista