keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Ei mennyt niin kuin Strömsössä


Pipo: Palmikkomyssy
Lapaset: Perusmalli
Lanka: kaksinkertainen Drops Alpaca
Puikot: 3

Näiden peruslämmittimien tarina ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Yritin tehdä palmikkopipoa ottamalla silmukkamäärät vanhasta, tulokseksi sain ensin liian pienen, sitten liian ison päähineen. Lopulta piti turvautua valmismalliin. Lankakin taisi vaihtua siinä välissä. Piposta jäi sen verran yli että ajattelin saada yhteensopivat lapasetkin. No, lanka ei sitten ihan riittänytkään. Nappasin lankakaupasta ohi mennessäni kerän matkaani huomatakseni kotona ottaneeni väärää värisävyä. Toista matkaa kauppaan en enää viitsinyt tehdä, joten toinen lanka on vaaleampaa. Kivan näköisethän nuo ovat, eivät vaan yhtään sellaiset kuin suunnittelin. Lämpimät kuitenkin, ja se taitaa olla pääasia (ja käsiasia). Enpä muuten ollut lapasia jostain syystä ennen neulonutkaan, kaikkea muuta kylläkin. Ensimmäiset laatuaan siis.

3 kommenttia:

 1. Ihanat noista tuli! Itse pidän noista sävyeroista, kauniit lapaset. Tästä inspiroituneena mietinkin pääsi menoksi jotain jännittävää.. Hm..
  -SNY

  VastaaPoista
 2. Otsikko on ihana, heti sai hymyn naamavärkkiin... :D Ja ylihienojahan nuo kaikki ovat, jännää kylläkin että ihan ekat lapaset. :)

  ps. Kitty on supersöpö, en vaan muistanut kommentoida taannoista tikkukuvaa. :)

  VastaaPoista
 3. SNY: apua, mitä mahtaakaan mielessäsi olla...
  Sini: juu, eikös olekin hassua, oikeastaan kerkesin peukaloon asti ja rupesin miettimään että niin, mitenkäs homma jatkuu... Mutta ihan hyvät ovat kädessä :)

  VastaaPoista