maanantai 29. marraskuuta 2010

Villaista villalle


Kittyn villapaita valmistui juuri sopivasti pakkasen kiristyessä. Malli on omasta päästä ja lanka taas seiskaveikkaa. Koko juuri sopiva. Resori pepun päällä tosin tahtoo taittua kaksin kerroin, siihen täytyy keksiä jotain, ehkä jalkalenkit? Puvun huppu on lähinnä koristeeksi, se ei kuvissa oikein taida erottua.
Kitty tykkää sukeltaa paitaansa, vaikka siitä tulikin pitkä pötkylä, kai se on jotenkin jännittävää... Tytöillä meinasi tekovaiheessa tulla kilpailua, kumpi saa sovittaa, Stella oli vähän mustasukkainen huomiosta. Sekin tarvitsee kyllä uuden, viimetalvinen mystisesti venähti liian isoksi käytössä..

Lauantaina olimme Kittyn kanssa taas näyttelyssä, Messukeskuksen pentunäyttelyssä siis. Tyttö oli mahdottoman reipas, vaikka päivä venähti pitkäksi kun kehä oli toista tuntia myöhässä. Viidestä pennusta Kitty valittiin rotunsa parhaaksi ja tyttö pääsi pyörähtämään vielä ryhmäkehäänkin. Hyvä arvostelu saatiin, se löytyy tyttöjen kotisivuilta kunhan kerkiän laittaa. Seuraava koitos onkin sitten "isojen tyttöjen" kesken virallisissa näyttelyissä, joskus keväämmällä varmaankin. Kuvat eivät onnistuneet lainkaan, Messarista on ennenkin ollut hankala saada kunnon kuvia, liekö ongelma valaistuksessa vai missä...
Vähän harmitti, etten kerinnyt lainkaan piipahtamaan Kädentaito-messujen puolella, koiriakaan ei saanut viedä omalta alueeltaan muualle. Eipä silti, ei varmaan olisi jaksanutkaan enää kierrellä muualla, kyllä näyttelyssä itsessään on ohjelmaa kylliksi. Mielenkiintoisia kojuja löytyi myös näyttelyalueelta, pääsin mm. hiplaamaan koirankarvalapasia, myös harmaan villakoiran villasta neulottuja. Pehmeitä olivat.

Stellallekin oli järjestetty ohjelmaa, siskoni vei sen HAU:n kisoihin joista tuloksena nollarata! Se pääsi samalle radalle poikansa Tyynen kanssa, joka myös teki nopean nollan. Ensi sunnuntaina kisaammekin sitten Porvoossa. Toivottavasti pakkanen hiukan hellittää siihen mennessä.

7 kommenttia:

 1. Kitty on kyllä niin hellyttävän suloinen uudessa hienossa villapaidassan! Olet kyllä taitava kun omasta päästä tuollaisen mallin tekaisit!
  Menestyksekkäitä tapahtumia ollut teillä, onnittelut!

  VastaaPoista
 2. Saat sisko opettaa mullekin miten koiran villapaita kudotaan, mutta Sysille ehkäpä xl-koossa... ;)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut kaunokaiselle. Miten ihana villapaita pukee kauniisti omistajaansa.
  Minulla jäi myös kädentaitomessut väliin ja hiukan harmittaa onneksi kohta alkaa naisten joulumessut :)
  Kaunista alkanutta joulukuuta sinne!

  VastaaPoista
 4. Kiitos onnitteluista :) Nyt on ollut paita tarpeen, vaikka Kitty ei mikään vilukissa olekaan.
  Hanna: saattaa Sysin paitaan kulua jokunen kerä ;) mut jos haluut kokeilla niin malli on ihan simppeli.

  VastaaPoista
 5. Kylläpäs hän on hienon näköinen uudessa puserossaan :)

  VastaaPoista
 6. Ihanainen Kitty! <3 Onnea menestyksestä pentunäyttelyissä! :) Niin ja ylihieno villapaita...

  VastaaPoista
 7. Kiitos kehuista, Stella oli niin kateellinen Kittyn saamasta huomiosta, että sille on samanlainen puikoilla. Täytyy kai siskoksilla olla samanlaiset...

  VastaaPoista