keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Lehtien kahinaa ja syysaurinkoaIhana syysilma, aurinko paistaa ja lehdet kahisevat mukavasti jaloissa. Kitty pääsi Miisun trimmattavaksi ja malttoi poseeratakin vähän. Stellan kanssa osallistuttiin juoksutauon päätteeksi HAU:n kisoihin sunnuntaina, kaksi hyppäriä joista toinen vielä melko sujuvakin. Ensilumi on saatu jo monessa paikassa, täällä sitä vielä odotellaan. Hauska nähdä miten pentu siihen suhtautuu, sen mielestä muutenkin kaikkeen uuteen pitää suhtautua vähintäänkin pienellä villiintymisellä...

4 kommenttia:

 1. Hienosti poseerattu ja kaunis on Kitty! Täällä on nyt ensilumi maassa, saas nähdä kauanko pysyy..
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Voi, tyttärelläni Merillä oli aprikoosi villakoira Luna, joka menehtyi jo varhain. Edes Helsingin eläinteiteellinen ei saanut syytä selville. Epäiltiin parvoa, mutta se ei sitä ollutkaan...Se oli surullinen aika!

  Nyt Merillä on musta kääpiövillakoira Dina, joka tulee välillä tänne 'mamilaan' hoitoon. Näet hänet minun sylissäni siinä talvikuvassa, postauksessa, jossa vastataan siihen lapsuusmuistohaasteeseen.

  (Meilaa mulle, niin pääset valitsemaan kaksi voittokirjaasi! Ja tarvitsen osoitteen.)

  VastaaPoista
 3. PS. Käys kurkistamassa Miaa ja häen chihujaan Chilen Peikkokukkulalla. Löydät sinne listalta, jossa näkyvät blogit joita seuraan. Mia valmistaa mm. koirien asusteita yms ja kertoo elämästä Chilessa useiden koirien 'mattena'.

  VastaaPoista