tiistai 14. syyskuuta 2010

Syyshommia


Mökillä laiteltiin paikkoja kuntoon ja rakennettiin takapihalle pieni patio istuskelupaikaksi ilta-aurinkoon. Onneksi oli paljon innokkaita apureita paikalla joten työ sujui oikein joutuisasti...Rakennustarkastajakin löytyi omasta takaa. Pihapiirissä koko kesän viihtynyt punarinta kävi aika ajoin tarkastamassa työn laatua. Taisi kelvata.

Kittyn kanssa on keppitreenit hyvällä mallilla. Tyttö edistyy reipasta tahtia ja tuntuu oivaltaneen idean. Viimeinenkin kulmahammas irtosi ihan itsestään, joten säästyttiin lääkärikeikalta niidenkin suhteen.

Käsityörintamalla tapahtuu pikkuhiljaa. Olen yrittänyt olla aloittamatta uusia projekteja ennen vanhojen lopettamista, mutta ainakin neljä eri kudinta pyörii nurkissa ja yksi niistä on kyllä vahvasti ufoutumassa. Ei siinä olisi kuin parin tunnin työ mutta... Ensimmäinen sukkapari Sukkasatoon sentään edistyy, hitaasti mutta varmasti. Kohta ehkä siis jotain esiteltävääkin.

2 kommenttia:

  1. Meidän piha-apulaiset tai lähinnä nuorimmainen koiras huolehtii siitä, että pihalla riittää hommaa jatkuvasti.. Nimittäin kun riiviö kaivelee pihan täyteen kuoppia ja niitä saa olla sitten peittelemässä.. :)

    VastaaPoista
  2. Onhan se hienoa, että tekevät oman osansa kodin hyväksi, pysyy nurmikko ainakin hyvin ilmottuneena ;)

    VastaaPoista