keskiviikko 18. elokuuta 2010

Eskarilainen


Ilmaan on tullut ihan vaivihkaa syksyn tuntua, ja yksi merkki siitä on, että Kittyllä alkoi esikoulu. Pentuesisarustensa ja muutaman muun pennun kanssa se osallistuu pari kertaa kestävälle pentutokokurssille Malmilla. Ensimmäinen kerta oli viime sunnuntaina ja hienosti meni, vaikka suurin osa kurssilaisista olikin vilkkaita viisikuisia villoja. Kaikki keskittyivät opiskeluosuuteen hienosti. Treenasimme kontaktin ottoa, käden seuraamista, sivulle ja luoksetuloa sekä irtoamista agilityä ajatellen. Parasta kuitenkin oli riehumistuokio koulun jälkeen, kaikki juoksivat pitkässä jonossa ympäri kenttää ja painikavereita riitti.


Eskarityttö täytti viisi kuukautta ja etuhampaatkin ovat jo vaihtuneet rautaisiin. Tukkakin on kasvanut ja yltää paremmin ponnareille.

Kitty pääsi Sofien ja Sysin kanssa uimaankin. Kittyä tosin kiinnosti enemmän riehuminen Sysin kanssa mutta kyllä se kahlailikin vatsaan asti, uimaan asti ei innostunut vielä. Sofie ja Sysi lutrasivat enemmän. Vesi oli ihanan lämmintä ja kirkasta, saa nähdä oliko tämän kesän viimeinen pulahdus...

1 kommentti: