maanantai 19. huhtikuuta 2010

Pentukuumetta


Viime viikon vapaat meni taas Helsingissä käydessä. Torstai kului surullisissa merkeissä hautajaisissa. Ivarin elämä loppui liian nopeasti, mutta oli täynnä ystäviä. Ylösnousemustoivo sai lisää merkitystä, Ivar saa pian nauttia terveestä ja onnellisesta elämästä.

Pennut olivat taas kasvaneet valtavasti, aitauksesta kuuluu aikamoinen purina ja komentaminen. Sisarukset leikkivät kovasti keskenään, vaikka kierähtävätkin herkästi selälleen tassulla läpättyään. Heti ne tulevat syliin kiehnäämään, kun aitaukseen menee istumaan. Pentukuumeelle ei todellakaan ole hyväksi (tai sitten on) käydä niitä katsomassa... Alan olla aika ihastunut näihin villikoihin. Pennut saivat ensimmäisen kuononajelunsa ja voi miten niiden ilme muuttui heti vielä isommaksi.


Sain vihdoin olohuoneen verhotkin ommeltua, kankaat olivat jo jonkin aikaa odottaneet käsittelyä. Nyt näyttää huone ihan erilaiselta. Kukkakangas on aivan ihana, sitä olikin parin asunnon verran säästelty, tänne se sopii ihan täydellisesti. Kuvassa värit ovat todellista hailakampia. Oranssia en ehkä olisi osannut ajatella kaveriksi, mutta se vahvistaa hyvin kuvioiden väriä ja tuo lämpöä huoneeseen. Tyytyväinen!


Tänään käytiin treenaamassa autokäyttäytymistä ja ajettiin Kyminlinnan valleille. Maa oli hyvin kuivannut ja Stella sai uusia hajuja nuuskittavaksi. Autossa on jo jonkin aikaa ollut koiraverkko ja Stellan matkustuspaikka on vaihtunut etupenkiltä takaluukkuun. Se on siitä kovin loukkaantunut ja antaa sen myös kuulua. Pikkuhiljaa se ehkä jo alkaa ymmärtää että muutos on lopullinen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti