perjantai 29. huhtikuuta 2011

Huhtikuun SNY-paketti

Taas oli postimies jättänyt lapun saapuneesta paketista jota töiden jälkeen kipitin hakemaan. Paketista löytyi kerällinen Noroa, tummaa luomusuklaata sekä minttupastilleja terveisinä visiitistä Linnanmäelle. Kiitos Sny, rupesi heti tekemään mieli hattaraa, täytyy varmaan kaivaa hiukan jäätelöä pakastimesta...

Sivusilmällä piti hiukan vilkuilla häähumua, ainakin sen verran että kerkesin Katen puvun näkemään. Onko sinulla "häästudio" olohuoneen nurkassa?

torstai 28. huhtikuuta 2011

Neiti kevät


Auringon silmä katsoo rävähtämättä liikkumatonta maailmaa.
Kuuletko silloin kaukaisen humahduksen
kautta mäkien, metsäin ja aukeitten rantain?
Kevät saapuu! Kevät saapuu!
Sen ratsut nelistävät ylitse heräävän maan,
laukaten kepeästi, kuin lentäen, harja hulmuten tulta,
jotta silmäsi sokaistuvat. Oletko valmis silloin?
Taidatko hypätä ohitsekiitävän hetken selkään?
Ilman satulaa, ilman ohjia taidatko laskea
ylitse heräävän maan?

Aaro Hellaakoski

Tämä runonpätkä oli ihan pakko laittaa, sillä tänään on hiirenkorvien päivä! Tästä eteenpäin vihreys vain lisääntyy kuin humahtaen. Huomenna voi tulla takatalvi, mutta tänään vain
nautitaan auringon lämmöstä kasvoilla. Hennonvihreää huhtikuun viimeistä torstaita teille kaikille!

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Näyttelymenestystä

Nyt täytyy hiukan hehkuttaa, ei-koiraihmiset voivat keskittyä kuviin ;) Lauantainen Lahden KV-näyttely meni Celesterling-koirilta hienosti. Kitty käyttäytyi valtavan hienosti kehässä, hyppeli vain vähän juostessa ja seisoi rennosti. Tuloksena JUK-1, PN-4 ja vara-Sert sekä hieno arvostelu! Stellan kaunis tytär Linnea oli PN-2 ja Sert, juuri kaksi vuotta täyttäneenä se valioitui! Onnea tuoreelle Suomen muotovaliolle vielä tätäkin kautta!
Morriskin voitti luokkansa ja seurueessa mukana ollut Lulu oli ROP-veteraani.

Pitkä näyttelypäivä päättyi kakkukahveilla Linnean kunniaksi, kesän ensimmäinen mansikkakakku maistui niiiin hyvälle!

Stellan kaksi kisapäivää sujuivat myös hyvin, Hyvinkäältä tulokseksi nollarata ja HAU:n kisoissa pari hienoa ja nopeaa rataa ja pari rimanpudotusta. SM-nollat alkavat olla yhtä vaille kasassa.

Sirin pentuja ihasteltiin ja kuvattiin myös urakalla. Pojat alkavat jo pysyä pystyssä horjuvilla tassuillaan, niiden painiyrityksiä on hauska seurata. Kuvassa pikku-Magnus, joka pääsi ensimmäisen trimminsä päätteeksi kapaloon lämmittelemään <3

torstai 21. huhtikuuta 2011

SNY-paketti

Sny yllätti pienellä paketilla yövuorosta heräilijän. Paketista kuoriutui Body Shopin käsirasvaa, suloinen pieni pupu-rätti sekä mehevän väristä Pop Corn -lankaa. Kiitos sinulle! Uusi laukkuun sopiva käsirasva on tarpeen, kädet ovat tänä keväänä huonommassa kunnossa kuin hetkeen. Pupu pääsee tassuillaan osallistumaan erinäisiin kevätsiivousprojekteihin, jos vain raatsin sitä kastella... Lanka on taas kiva uutuus, mukava näppituntuma ja piristävä väri, jotain keväistä siitä varmaan syntyy.

Kittyn kanssa oltiin sunnuntaina match showssa harjoittelemassa näyttelykäyttäytymistä. Tyttö juoksi hienosti ja seisoi vapaasti, pöydällä hiukan jännitti. Punainen nauha saatiin, jatkokehässä alkoi väsymys vähän painaa ja keskittyminen herpaantui välillä joten ei sijoituttu sen kummemmin. Ylpeä olin tytöstä, paljon koiria ympärillä ja puuskainen tuuli ei ainakaan helpottanut keskittymistä. Kenraaliharjoituksen turvin on hyvä suunnata Lahtea kohti.

Nyt nämä lähtee neljän (!!) vapaan viettoon, ohjelmassa on ainakin pentujen ihastelua, koirien trimmausta, näyttelyä ja renkaiden vaihtoa. Stellallekin on Hanna järjestänyt kaksi kisapäivää, joten mukavaa puuhaa riittää tälle poppoolle. Aurinkokin hellii, joten oikein rentouttavaa viikonloppua teille (meille) kaikille!

perjantai 15. huhtikuuta 2011

Puoli kuuta peipposesta

Peipponen liverteli tänään pihapuussa.
Kevät kyllä etenee ihan hurjaa vauhtia. Kuvittelin pari päivää sitten kuvaavani lähikoskea kun siinä oli vielä mahtavia jääpatoja, tänään se juoksi jo täysin vapaana. Lokit ja sorsat vain sukeltelivat alajuoksulla hyytävässä vedessä, hrrr. Pihan kolmen metrin korkuinen lumikasa on enää puolimetrinen ja krookuksenkukkia puskee lumenkin läpi. Kevättä ovat harjatut kadut ja pölyn tuoksu sekä yhtäkkinen tarve imuroida auton sisätilat.
Kevättä merkitsee myös agilitytreenien siirtyminen ulos, ensi viikolla jo! Ensi viikolla alkaa myös Kittyn pentutoko ja sitä seuraavalla agilityn alkeiskurssin toko-osuus joka kestää viisi kertaa. Tytöstä tulee siis kiireinen koululainen. Kitty onkin viime viikkoina oikein pursunnut energiaa joten hyvä päästä sitä purkamaan uuden oppimisen myötä.

Päivän kuva on tänään näinkin mielikuvituksellinen, ensi kerralla sitten jotain muuta.

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Paketti

Postilaatikkoon oli töistä tullessa kopsahtanut yllättäen paketti. Paketista kuoriutui kaksi suloista sydäntä, metallinen ja puinen ja lisäksi tervetuloa-kyltti. Osallistuin taannoin Helmikummussa arvontaan josta nämä tulivat palkintona. Kiitos Heidille suloisista! Kuva ei aivan ole onnistunut, yritin saada kaikki samaan...

Täällä on ollutkin aika hiljaista viime viikkona, jonkinlaista kevätväsymystä/liian täyteen pukattua kalenteria saa syyttää. Kevätsiivousta sain kuitenkin aikaiseksi, ihan ikkunoiden pesuun asti en sentään vielä päässyt. Mutta ahkeruudesta pitää vähän palkitakin, niinpä kesäistä marjarahkaa sekä ruusuja, olkaa hyvät! Kaupasta ikkunalleni halusi päästä myös pieni oliivipuu, katsotaan miten menestyy. Lehdet ovat ihanan silkkiset, vielä näyttää ainakin terhakkaalta. Neulerintamalla ei edelleenkään mitään uutta...